NY!

Fås også i Danmark fra februar: Nail Design Magazine

Fra midten af februar fås Nail Design Magazine, branchemagasin nummer 1 om neglepleje og nail art, også på dansk. Den danske udgave er selvfølgelig fokuseret på, hvad der foregår i Danmark inden for neglepleje og nail art, men indeholder også information om, hvad der sker uden for landets grænser. Og det gør magasinet til et komplet branchemagasin.
Nail Design Magazine er det førende branchemagasin i Benelux. Siden sidste år udkommer det også på fransk, og nu altså på dansk.

Nail Design Magazine er det mest informative og helt sikker også det sjoveste branchemagasin for neglestylister. I Nail Design Magazine kan du bl.a. finde de seneste nyheder, de nyeste trends, forskellige ’step-by-step’ for smukke negledesign, nye produkter, nyheder om messer, Tips & tricks, og du vil komme til at kende andre neglestylister gennem interviews. Du får også mulighed for at få dine egne negledesign publiceret i magasinet. Nail Design Magazine giver også gode råd til bedre management af din virksomhed med regelmæssige artikler om skatter og afgifter, marketing og regnskab. Den danske version af vores hjemmeside vil byde på spændende film, som ’Step by step’ forklarer nye negledesign m.m.


Med Nail Design Magazine vil du opleve en forskel!


Introduktionstilbud
Vil du gerne modtage det første nummer af Nail Design Magazine Danmark gratis? Tilmeld dig nu vores introduktionstilbud.

Hvordan virker det?
Du kan skrive dig ind for et abonnement for Nail Design Danmark, du vil derefter modtage den første udgave gratis. Finder du uanset af hvilken grund Nail Design Magazine ikke til din  ønske? Så send en besked til vores kundeservice gennem abonnementer@naildesign-magazine.dk og dit abonnement vil blive annulleret. Kan du lide det?  Så behøver du ikke at gøre noget, dit abonnement vil bliver opkrævet to uger efter modtagelse af den gratis nummer. Det første år betaler du kun DKK 500,-  i stedet for DKK 650,- for 6 udgaver, inklusive moms og forsendelsomkostninger, du betaler det første år så kun fra den anden udgave. På denne måde løber du ingen risiko for at sidde fast på et abonnement som du ikke ønsker. Du kan registrere nedenfor for et abonnement.

Gå ikke glip af det og gøre det i dag!