Mail & Win

I hvert nummer af Nail Design Magazine kan du vinde flotte præmier. I dette nummer har du chance for at vinde én af de seks sæt til en værdi af DKK 1.047,00 (ekskl. moms). Produkterne er stillet til rådighed af NSI Denmark. Alle deltagere har lige stor chance for at vinde. Besøg derfor www.naildesign-magazine.dk og deltag!

NSI har stolt produceret professionelle kvalitetsprodukter i USA i over 30 år. Alle NSI-produkter er lavet med stor omhu i mindre serier og er kvalitetstestet til de højeste standarder for at sikre, at alle vores produkter forbliver konsistente fra serie til serie. Vi tester aldrig vores produkter på dyr, og det kommer vi heller aldrig til. NSI har forpligtiget sig til at producere produkter af højeste kvalitet til vores mest værdifulde brugere….. nemlig negleteknikerne.

 

NSI Denmark har uddannelsessteder i Jylland og på Fyn og Sjælland.

 

Få chancen for at vinde et af vores collection-sæt

The Sugar Factory, New Orleans Nightlife eller Empowered

Polish Pro Gel polish inkl. Essential Line - base coat og seal, alle 15 ml.

 

Vi udlodder 2 sæt. Skriv hvilket sæt, du ønsker at vinde.

 

 

Empowered Collection

Empowered Collection består af 6 splinternye Polish Pro-farver i kraftige nuancer. De nye nuancer repræsenterer den modige kamp, der kæmpes hver dag af stærke kvinder. Kampen mod brystkræft fortsætter for fulde sejl. Som virksomhed, der sælger produkter til kvinder, støtter vi kampen og stræber mod sejr.

New Orleans Nightlife Collection

New Orleans Nightlife Collection består af 6 splinternye Polish Pro-farver i livlige nuancer. Disse nye klare nuancer gør dig til stjerne ved enhver fest. Vi har Ragtime Band og Voodoo Punch, som gør dig klar til at danse natten lang.

Sugar Factory Collection

Sugar Factory Collection består af 6 splinternye Polish Pro-farver i sukkersøde nuancer for et iøjnefaldende look. Disse nye farver i skrappe og kraftige nuancer vil gøre dig sulten, for de ser ud som om, de kan spises. Begynd det nye år med at bryde din diet, og overgiv dig til vidunderlig slik.

Besøg www.nsidenmark.dk for mere information.

Sådan deltager du
Vil du gerne vinde en af kollektionerne?
Indtast hurtigt dine oplysninger og koden, som du finder bagerst i Nail Design Magazine.
Alle negleteknikere kan deltage, og har lige stor chance for at vinde. Du kan indsende dine oplysninger til og med 18 januar.
Hver person kan maksimalt deltage én gang. Vinderne udtrækkes blandt alle indsendelser. Vinderen får personligt besked. Derudover offentliggør vi resultatet på vores hjemmeside.
Der finder ikke korrespondance sted vedrørende resultatet.