I dette nummer 05-2018

Nummer fem er her!

Mens jeg skriver dette forord, begynder vintersæsonen langsomt, og forberedelserne til juledagene sættes i gang. Det er allerede den femte danske udgave af Nail Design Magazine, og dette nummer indeholder igen et omfattende udvalg af emner. Internationalt er neglemarkedet igen økonomisk opadgående, og antallet af negleklinikker vokser vedvarende, ligesom antallet af kunder, der ønsker smukke, velplejede negle.

 

Anamarija tager dig med ud i rummet i sin farverige galaxy step-by-step. Du kan også læse om de naturlige negles in's and out's i femte del i denne serie. Vi introducerer ligeledes Rikke i dette nummer. Hun er specialist i øjenstyling, og du kan læse mere om, hvad der sker inden for dette område i en række artikler, som hun har skrevet.

 

Ønsker du at sælge din nail art, giver vi dig en række råd om, hvordan det gribes an i 'Tips & Tricks’. En artikel om, hvad man gør med kolde fødder, er også på sin plads her med vinteren rundt om hjørnet. Alle negleteknikerne har risiko for at blive allergisk over for acrylater. I 'Godt at vide' kan du læse mere om denne allergi. Lone Gravesen Jensen fortæller i ‘Erfaring taler’ om, hvordan hun er havnet i neglefaget, og hvad der stadig motiverer hende. Du kan selvfølgelig også finde masser af inspiration på nail art-inspirationssiderne, hvor du som negletekniker kan vise dine kunstværker.

 

I 'Mail & Win' har du chance for at vinde produkter fra NSI. Derudover kan du læse diverse artikler med praktisk råd, som du kan bruge i din egen praksis.

 

Rigtig god læselyst!

Modespecial

Efterårs- og vintertrends 2018

Vi kommer ikke udenom, at dette efterår står i dyreprintenes tegn. Mange dyreprint i mange forskellige farver. Men der er selvfølgelig flere trends at spotte dette efterår.  Hvis du ikke er så meget til farver i din garderober, vælger du måske den sort-hvide trend i striber eller ensfarvet. Vælg det du synes er flottest. Føler du dig bedst tilpas i tøj, som sidder dejligt behageligt, og som ikke er besværligt at bevæge sig i eller hænge ud på sofaen i? Kombiner med et stykke tøj med glitter, og du er helt moderigtig! Se modespecial i Nail Design Magazine, og opdag alle efterårstrenderne med tilhørende accessoires og negle.

 

Virksomhedsledelse

Juletips - Markedsføring

Du bør forberede dig til perioden omkring årsskiftet nu.

Man skulle ikke lige umiddelbart tro det, når man kigger ud, men julen er lige om hjørnet. Om få uger sidder vi omkring festbordet. Det betyder naturligvis også en travl periode for mange negleklinikker. Det er en periode, hvor det kan betale sig at forberede sin kalender og markedsføring. Hvis du ønsker at være i god tid i år, giver Nail Design Magazine dig i denne artikel nogle tips, så både du og din klinik kan komme strygende igennem perioden op til årsskiftet.

Kosmetisk fodpleje

Brr, kolde fødder


Om sommeren har fødderne brug for mere opmærksomhed, fordi de skal vises frem i klipklapper og sandaler. Men god pleje er heller ikke en overflødig luksus om efteråret og vinteren. Især kvinder lider af kolde fødder i vintermånederne. Det er tid til forkælelse!

 

Step-by-step Nail Art

Dark Razzle Dazzle / Galaxy

I denne udgave af Nail Design Magazine viser Anamarija Saric fra 1Class Nails i København dig trin for trin, hvordan du kan lave en opsigtsvækkende deep space-negl. Vinderen af mange konkurrencer i ind- og udland hjælper dig med denne inspirerende og farverige step-by-step på vej mod salgbar nail art.