I dette nummer 04-2018

Mørkere dage

Alle kan mærke, at dagene bliver kortere og vinterkulden langsomt vender tilbage. Det er tid til tykke trøjer, varm suppe, sne og is, men også de mange helligdage venter forude. Det betyder travlhed på negleklinikkerne. Men der er lidt tid endnu. Først skal vi forberede os på helligdagene med nye modefarver, nye teknikker og nye produkter til negleklinikken. Det hjælper Nail Design Magazine dig naturligvis med.

I den fjerde udgave af Nail Design Magazine finder du på ny mange forskellige artikler med lærerige, sjove og inspirerende emner. Du kan læse anden del om ergonomi, og hvor vigtig det er for din sundhed. Tips & tricks handler denne gang om valg af mærke, og hvad du skal være opmærksom på. Endvidere kan du læse om, hvordan du bør håndtere din markedsføring, alt om elektriske file, kosmetisk fodpleje og selvfølgelig vores Step-by-step's, hvor bl.a. Bargje Boudens, CEO hos det hollandske mærke LoveNess, viser, hvordan du laver smukke og chique negle.

Du har naturligvis også chance for at vinde produkter i Mail & Win, hvor Gelamour Nail Academy Danmark denne gang stiller gaver til rådighed for et beløb på næsten 14.000 kr. Læs mere i det fjerde nummer af Nail Design Magazine Danmark. Har du stadig ikke et abonnement? Hvad med at overveje en tidlig julegave til dig selv?

Rigtig god læselyst!

Tips & tricks

Valg af mærke
Du har måske arbejdet med samme mærke i mange år eller kun ganske kort tid, fordi du lige har afsluttet din uddannelse som negletekniker. Måske er du ikke helt tilfreds med mærket, du arbejder med, eller du ønsker at vide, hvad der ellers er tilgængeligt på markedet. Men hvordan vælger man et mærke? Nail Design Magazine giver dig ti tips & tricks til at hjælpe dig med at træffe et godt valg.

 

Godt at vide

Ergonomi: Korrekt siddestilling (2)

I sidste nummer af Nail Design Magazine (nr. 3/2018) fremhævede vi de problemer, der kan opstå, når man sidder stille i lang tid eller har en forkert sidestilling. Især overbelastning af musklerne i dine skuldre og nakke, og overbelastning af rygsøjlen og mellemskiverne i rygsøjlen er de første mærkbare konsekvenser af en ukorrekt sidestilling. I dette nummer kan du læse, hvordan du kan forebygge eller reducere følgerne og klagerne så meget som muligt, så du kan fortsætte med at nyde dit arbejde som negletekniker i lang tid fremover.

Nail Art Inspiration

Din Nail Art i næste nummer?

Nyd et godt glas vin eller en skøn cocktail. Spark hjemmeskoene af dine fødder med de flotte lakerede negle på en smuk solskinsdag og tag på en lang vandretur på stranden langs vandet. Disse flotte feriekreationer er lavet af begejstrede læsere af Nail Design Magazine, som gerne vil dele deres design med andre negle-entusiaster. Bliver du inspireret? Dine kunstværker kan nemlig blive publiceret! Temaet for nummer 6 er Julestemning.

Mail & Win

I alle numre af Nail Design Magazine kan du vinde flotte præmier. I hver udgave stiller en leverandør/grossist et produkt til rådighed, som du kan vinde som neglestylist. Men hvordan fungerer Mail & Win egentlig, og hvad skal du gøre for at vinde de flotte præmier?

Det er ganske nemt og tilmed sjovt... Ønsker du at vinde en af de mange flotte præmier, der stilles til rådighed i Nail Design Magazine? Så kan du deltage helt gratis!
Det eneste du skal gøre, er at åbne din papirversion af Nail Design Magazine, finde koden på siden Mail & Win bagerst i magasinet, og indtaste den sammen med dine oplysninger på siden Mail & Win på vores hjemmeside.