I dette nummer 03-2018

Sommernummer

Det første sommernummer af den danske version af Nail Design Magazine er nu her. Det har været et spændende første halvt år for magasinet. I dette nummer kan vi også tilbyder dig mere fra selve Danmark. Og specielt til abonnenter et gratis nummer af Nail Design Magazine.

De sagkyndigt lavede negle på coveret er denne gang udført af Nina Klarskov Svitzer. Det har vi selvfølgelig også filmet til dig. Du kan se filmen på Nail Design Magazine Danmarks Facebook-side. Derudover fokuserer vi i dette nummer på ergonomi, din arbejdsstilling og vigtigheden af at sidde korrekt. Desuden drøfter vi den russiske manicure; om du skal gøre det, eller ikke gøre det, og hvad du skal være opmærksom på.
I sektionen "Et kig hos en kollega" tager vi på virtuel besøg hos en kollega, som fortæller om sin virksomhed. I denne udgave er det Lena Villaume Thorup fra Solbjerg. Med de ægte strandmåneder på vej er der også udvist opmærksomhed til kosmetisk fodpleje. Lader dine negle også til at have mindre god kvalitet om sommeren end om vinteren? I ‘Tips & Tricks’ får du råd til, hvordan du kan forhindre dette. Vil du gerne vinde gratis produkter eller træning? Så deltag i ‘Mail & Win’ og prøv lykken!

Selvfølgelig er der meget mere i dit magasin. Bladr hurtigt videre, så du selv kan se det. Har du stadig ikke et abonnement, og vil du ikke gå glip af et eneste nummer? Tilmeld dig et abonnement på websiden. Så sørger vi for, at du modtager hvert eneste nummer.

Jeg ønsker jeg en vidunderlig sommer og god læselyst!

Ergonomi

Sidder du godt?
Du vil nok genkende det, især efter en meget travl periode. Du har ondt i ryggen, skuldrene og nakken. Og din puls føles heller ikke altid rigtig, og du kan også have hovedpine. Disse klager er ofte resultatet af overbelastning af bestemte muskler og ikke ubetydelige. Det handler om forkert arbejdsstilling. Nail Design Magazine har undersøgt de mulige problemer, der kan opstå på grund af forkert arbejdsstilling.

Godt at vide

Hip & hot: Russisk manicure
I dag udfører mange negleteknikere russisk manicure, eller er ved at blive uddannet til at kunne gøre det. Det er på nuværende tidspunkt ‘Hip & hot’. Men hvordan opstod den russiske manicure egentligt? Og bør denne behandling være så populær, eller bør man undgå den? Kender vi følgerne? Eller hvordan vi kan pleje neglebåndsområdet på den rigtige måde? Nail Design Magazine uddybe her denne teknik for dig i form af fakta og fabler omkring teknikken.

Et kig hos en kollega

Lena Villaume Thorup fra By Villaume
Lena indrømmer at hun for nylig blev 50, og ikke har ikke været i gang som negleteknikker siden hun var ung. Det hele startede i 2013. Mine børn var blevet store og begyndt at flytte hjemmefra, først min datter og ret hurtigt efter hendes tvillingebror, så det efterlod mig med en enkelt halvstor teenager hjemme og et halvdagsjob i min mands firma. Nail Design Magazine har talt med hende.

Mail & Win

I alle numre af Nail Design Magazine kan du vinde flotte præmier. I hver udgave stiller en leverandør/grossist et produkt til rådighed, som du kan vinde som neglestylist. Men hvordan fungerer Mail & Win egentlig, og hvad skal du gøre for at vinde de flotte præmier?

Det er ganske nemt og tilmed sjovt... Ønsker du at vinde en af de mange flotte præmier, der stilles til rådighed i Nail Design Magazine? Så kan du deltage helt gratis!
Det eneste du skal gøre, er at åbne din papirversion af Nail Design Magazine, finde koden på siden Mail & Win bagerst i magasinet, og indtaste den sammen med dine oplysninger på siden Mail & Win på vores hjemmeside.