I dette nummer 02-2019

Hurra 1 år!

Nøjagtigt for et år siden udkom det første nummer af Nail Design Magazine på dansk, og vi kan allerede nu sige, at vi bliver! På trods af nogle opstartsproblemer og den langsomme interaktion mellem redaktionen og læserne mener vi, at vi med Nail Design Magazine kan tilføje noget til den danske neglebranche. Vi ønsker, at Nail Design Magazine skal være et fagblad for alle negleteknikere i Danmark. Et fagblad, hvor du kan genkende dig selv, og som du gerne vil læse. Som læser kan du hjælpe os ved f.eks. at sende dine egne negletips til nail art inspirationssiderne. Eller hvis du gerne vil se din negleklinik som et forbillede for andre i Nail Design Magazine, er du meget velkommen til at kontakte redaktionen; og hvem ved, måske handle 'Et kig hos...' om dig og din klinik i næste nummer! Har du ikke abonnement endnu? Så kan du tilmelde dig på vores webside www.naildesign-magazine.dk eller besøge vores stand på Beauty19!

 

Dette nummer indeholder igen en udvalgt blanding af forskellige artikler, såsom inspiration til at forbedre din virksomhedsledelse, ny viden om den naturlige negl, og selvfølgelig den uundgåelige nail art. I dette nummer har Kristie Jauvais fra Frankrig designet en superflot step-by-step. Se og læs, hvordan hun har lavet de fagtekniske cover-negle af højeste kvalitet.

 

Har du allerede abonnement? Så anmod om din adgangsbillet til Beauty19 på abonnementer@naildesign-magazine.dk. Beauty19 er Danmarks fagmesse, som finder sted i København d. 2. og 3. marts. I 'Tips & tricks' får du råd om, hvordan du gør dine messebesøg mere effektive, så du får det meste ud af den tid, du bruger på en messe.

 

Vi vil gerne invitere dig til at besøge vores stand, og selvfølgelig står vi klar til at besvare spørgsmål, og modtage forslag og kommentarer, så vi kan gøre Nail Design Magazine endnu bedre for alle!

 

Vi ses på Beauty19.

Godt at vide 

Stiletto-negle

Stilettos: en god idé eller farligt?

 

De får dine hænder til at se slankere ud, og er perfekte til nail art. Stiletto-negle gør dine hænder meget iøjnefaldende! Men hvilke farer kan de flotte, spidse perler forårsage? Nail Design Magazine har kigget grundigt på stiletto-neglene.

 

Uanset om du synes, at stiletto-negle gør dig smukkere eller forvandler dig til en kvindelig Wolverine; ingen kan benægte, at de tiltrækker meget opmærksomhed. De lange, spidse negle stammer fra Asien, og skyllede ind over neglebranchen som en flodbølge efter millenniet. Men denne trend er ikke for ingenting opkaldt efter stikvåbnet stilet. Der er nogle ulemper, der ikke kun er irriterende, men også farlige.

Nail Art Inspiration

Din Nail Art i næste nummer?

Efterår; faldende blade, mørke dage og varme farver og tøj. Disse flotte feriekreationer er lavet af begejstrede læsere af Nail Design Magazine, som gerne vil dele deres design med andre negle-entusiaster.

Bliver du inspireret? Dine kunstværker kan nemlig blive publiceret! Temaet for nummer 4 er Strand / Sommer.

Har du sluppet dine kreative nail art-ideer løs? Så må du meget gerne dele dem med os! Besøg www.naildesign-magazine.dk for et inspirerende moodboard. Der kan du også læse mere om, hvordan du får dine negle publiceret i denne sektion. Send dit design på løse tipper, så vi har det senest 1. maj 2019. Så sørger vi for resten!

 

Vil du også have din kreation i Nail Design Magazine? Så notér i din kalender, at vi skal have modtaget dit bidrag til femte nummer i 2019 i slutningen af juli. Dit bidrag skal være inspireret af efterår.Virksomhedsledelse

Du er ikke en superheld!

 

Nye år, som dette der næsten lige er begyndt, ledsages ofte af gode forsæt. Den ene vil gerne tabe et par kilo og lever sundere, den anden vil måske udvide sin forretning og forfølge sin store drøm.

 

Når jeg under en coaching-samtaler spørger pågældende klinikejer, hvad hun gerne vil ændre, bliver der ofte lagt fokus på produktivitet. Hun ønsker mindre kaos (i hovedet eller på arbejdspladsen) og helst også noget mere tid. Er det også en af dine forsæt? Så bør du læse videre her i denne udgave af Nail Design Magazine!

 

Step-by-step Nail Art

Chic og stilfuld leopard

 

Dyreprint har været en fast del af modebilledet de sidste år. Man ser det brugt på mange måder, f.eks. subtilt i et smykke eller som et blikfang på en frakke. I denne step-by-step til Nail Design Magazine har Kristie ladet sig inspirere af classy og chic leopardmønster; designnegle som faktisk passer til enhver lejlighed eller ethvert outfit. Her viser Kristie dig, hvordan hun laver denne flotte kreation.