I dette nummer 02-2018

Nummer to

Efter lanceringen af Nail Design Magazine i marts i Danmark, har vi modtaget mange positive reaktioner fra vores danske læsere, og det varmer om hjertet. Med de nye kontakter, som vi fik under Beauty18 i København i begyndelsen af marts, er vi kommet endnu tættere på at udgive et fagmagasin, som er målrette til netop dig og det land, som det udgives i.

I denne udgave præsenterer vi et atmosfærebillede fra Beuty18, vi har en flot step-by-step med Anamarija Saric, flere gange dansk mester, og selvfølgelig forskellige tips og tricks. Vi kommer også ind på neglekonkurrencerne, som blev afholdt under Beauty18 i København. Desuden har vi forskellige andre step-by-steps med danske negleteknikere.

Udgave nummer to er igen fuld af et varieret udbud af design og ideer. Har du selv lavet flotte kreationer? Send dem meget gerne ind til inspirationssiderne, så søger vi for at de bliver publiceret. Vi sender selvfølgelig dine tipper tilbage til dig efter publikation. Har du stadig ikke et abonnement? Du kan hurtigt tilmelde dig på vores webside, så du fremover altid kan holde dig orienteret om de seneste nyheder!

Har du kommentarer eller spørgsmål til os? Tøv ikke med at sende en mail til vores redaktion.

Godt at vide

Hvordan griber du kunstnegle til problemnegle og neglebidere an?
Alle negleklinikker har prøvet det; kunder, som bider negle, fra en smule til ekstrem korte negle, samt kunder med problemnegle. Man kan faktisk sige,
at det er negleklinikkens største målgruppe. Begge grupper af kunder har nemlig en god grund til at gøre noget ved deres negle. Neglebidere skammer sig ofte over deres negle, og kunder med problemnegle vil gerne have deres problem løst. Med andre ord, grupper af kunder, som du ofte vil møde. Derfor er det vigtigt at vide, hvordan du skal gribe det an. Nail Design Magazine giver dig her nogle tips!

Tips & Tricks

Hvordan forholder man sig til skuffelse?
Vi bliver alle af og til udsat for skuffelser, også når det kommer til vores arbejde. Fra store skuffelser, f.eks. hvis du bliver nød til at lukke din negleklinik, som du har lagt masser af hårdt arbejde og kærlighed i at opbygge, til små skuffelser, såsom en loyal kunde, som pludselig ikke kommer længere. Har du deltaget i en konkurrence og fået en lavere placering en forventet? Det kan også være en stor skuffelse. Denne slags oplevelser kan give dig en fornemmelse af håbløshed. Men du kan også håndtere skuffelser konstruktivt eller forsøge at forhindre dem. Her følger ti praktiske tips & tricks til dig!

Mail & Win

I hvert nummer af Nail Design Magazine kan du vinde flotte præmier. I dette nummer har du chance for at vinde et Jump for Joy LoveNess gelpolish-pakke, inklusive én dags gelpolish-træning og et starterkit til en værdi af 3.618,75 DKK (inkl. moms). Produktet er stillet til rådighed af alessandro Pro. Alle deltagere har lige stor chance for at vinde. Deltag!

Den naturlige negl

Matricen er afgørende for den naturlige negl. 
På din negleklinik arbejder du på din kundes negleplade, men det er 'kun' en del af det såkaldte neglesystem. Andre af neglens dele er neglelejet, neglebåndet og selve neglepladen. I hele neglesystemet er matricen den vigtigste del. Matricen bestemmer stort set neglens kvalitet og form. Mange negleproblemer har derfor deres oprindelse i matricen. I dette nummer af Nail Design Magazine fokuserer vi på matricen.