I dette nummer 01-2018

Nail Design Danmark

Sidste år var et spændende år for os. Vi indgik aftaler med forskellige danske leverandører af negleprodukter. Ideen var at lave en dansk version af Nail Design Magazine. Nail Design Magazine har i mange år været førende på markedet i Benelux-landene, når det kommer til professionel information til negleteknikere. Med det vi havde i tankerne og input fra de danske leverandører, er den første udgave af Nail Design Magazine Danmark et faktum.

Vi tror, at du som læser af dette nye danske tidsskrift vil nyde Nail Design Magazine. Vores mål er at lave et tidsskrift sammen med dig. F.eks. sektionen Nail Art Inspiration, hvor du kan indsende dine egne kreationer. Selvfølgelig også sektionen Mail & Win, hvor du kan vinde flotte præmier i hvert nummer. Derudover bringer vi Step-by-steps og nyheder fra markedet. De nyeste produkter vil også blive præsenteret i Nail Design Magazine.

Den officielle lancering finder sted i forbindelse med Beauty18 i København den 3. og 4. marts. Vil du vide mere om, hvad vores planer er, og hvordan vi vil opnå dem sammen med dig som læser? Så er du meget velkommen til at besøge vores stand.

For nu ønsker jeg dig masser af gode læseoplevelser med Nail Design Magazine. Mangler du noget i magasinet? Eller har du ideer? Så må du meget gerne fortælle os det, og vi vil helt sikkert tage det i betragtning i den videre udvikling af Nail Design Magazine Danmark.

Ses vi i København?

Rigtig god læselyst!

Tips & tricks 

Glitter, pulver og pigment. I dag fås et kæmpeudvalg af glitter, pulvere og pigmenter. Det giver dig uendelige mange muligheder. Men du skal vide, hvad du præcis kan lave med hvilket glitter, samt hvordan du bruger det. Nail Design Magazine giver dig ti tips & tricks til, hvordan du bruger disse produkter.

Mail & Win

I hvert nummer af Nail Design Magazine kan du vinde flotte præmier. I dette nummer har du chance for at vinde et LCN Recolution Soak-Off Colour Polish starter kit til en værdi af DKK 1.381,25 (inkl. moms). Produktet er stillet til rådighed af Mona Lisa Cosmetic Supply. Alle deltagere har lige stor chance for at vinde. Deltag!

Den naturlige negl

Vigtigheden af en sund og naturlig negl. I det nye afsnit 'Den naturlige negl' drøfter vi betydningen af den sunde og naturlige negl med Tracy Anne Shelverton. Flere og flere neglestylister er klar over, at et godt og sundt udgangspunkt er nødvendigt for at opnå det bedst mulige resultat uanset, hvilket produkt du arbejder med. I første artikel i det nye afsnit giver vi ordet til Tracy, som fortæller om sin fascination af og kærlighed til den naturlige negl.

Virksomhedsledelse

Få mere ud af Instagram med disse tips. Med mere end 700 millioner aktive bruger om måneden over hele verden er Instagram sammen med Facebook én af de allerstørste sociale mediekanaler. Flere og flere erhvervsdrivende inden for skønhed og livsstil har derfor en Instagram-konto. Men hvad så...? Hvordan kan du få mere ud af Instagram? Nail Design Magazine giver dig nogle tips.