I dette nummer 03-2019

Sommeren er på vej

Mens jeg skriver dette, er jeg på vej hjem fra ferie. Egentlig burde dette nummer allerede ligge klar. Desværre har vi haft serverfunktionsfejl. Det har medført, at e-mailtrafik har været nærmest umulig, og vi ikke har kunne skabe adgang til de nødvendige artikel- og fotodata, som skulle bruges til dette nummer. Vi har en back-up-server, men den kan ikke aktiveres uden medarbejderne fra automatiseringsafdelingen, som nu sidder i samme fly, som jeg, på vej hjem. Så meget arbejde ventede os, da vi landede.

Selv havde jeg hårdt brug for ferie. Jeg har ikke haft en pause i flere år, og det har kunne mærkes. Samtidig fik Linda Frids tragiske død mig til at indse, at man ikke må glemme at nyde livet, så længe man har det. I dette nummer mindes vi Linda. Hendes død efterlader et stort hul i neglebranchen, ikke kun i Danmark. Hun var internationalt en meget respekteret kollega med en enorm viden.

Endvidere har vi en flot step-by-step af Fie Pedersen. Hun gør dig klar til sommeren med et muntert Bohemian-design. Et fantastisk design til de lange sommeraftener og alle festerne, som hører til sommeren.

Allergi bliver mere og mere almindelig i negleverdenen. Det ses især nu, fordi branchen inden for de sidste 30 år er vokset betydeligt. I dette nummer fortæller Tracy mere om denne lidelse i sektionen Den naturlige negl.

De fleste inden for neglebranchen kender den amerikanske skønhedsforsker og -forfatter Doug Schoon. I dette nummer kan du læse om hans seneste opdagelser inden for fingerens anatomi. Nail Design Magazine er den første til at bringe dig denne nye information på dansk!

Derudover har vi flot nail art-inspiration til dig, samt gode råd til den store forårsrengøring i Tips & Tricks, og Vicky Vermeirens forretningsråd handler denne gang om klager.

Rigtig god læselyst!

Kosmetisk fodpleje

Insister på god hygiejne

Det er altid vigtigt at tage de rigtige hygiejneforanstaltninger, når det kommer til kosmetisk fodpleje.

Ikke kun for dig selv, men også for din kunde. Det sidste man ønsker er at få en ubehagelig infektion eller en virus, eller at smitter andre kunder (krydskontaminering).

Men hvad skal du passe på? Nail Design Magazine giver dig nogle praktiske tips. Selvfølgelig kan du også bruge disse tips for optimal hygiejne i forbindelse med de øvrige behandlinger i din klinik.

Virksomhedsledelse

Klager

Hvordan håndterer man klager?
Der er ingen, der ønsker en utilfreds kunde. Alligevel sker det af og til i alle klinikker, at en kunde udtrykker utilfredshed. Det er måske ikke den allerbedste samtale, men måden, hvorpå du håndterer klagen, er altafgørende for, om kunden kommer tilbage. Succesfulde klinikker ser klager som en værdifuld tilbagemelding, og bruger det som en mulighed for at forbedre deres service. Uanset om klagen kommer via en vred mail, en besked på Facebook eller ansigt- til-ansigt, giver Nail Design Magazine dig her nogle tips til at forberede dig på klager.Modespecial

Forårstrends 2019

 

Det bliver en farverig sommer dette år! Hvad enten du holder af blå, rød eller gul, alt er muligt!

De er tilbage; ternene! De er in igen, store eller små, farvede eller sort-hvide, alle kombinationer er mulig. Og selvfølgelig, back to the 80's. Med leopardprint, store tryk, læder og sølv, intet er for vildt! Lad dig inspirere dette forår, begynd med det negledesign, som passer bedst til din kunde! For at hjælpe dig på vej med ideer, har forskellige negleteknikere givet deres bud til Nail Design Magazine på negle, som passer til beklædningen.

 

Step-by-step Nail Art

Bohemian Spring!

 

Fie Pedersen fra Århus, brandambassadør for Insight Cosmetics Group/Light Elegance tager dig med ind i foråret med sin kreation. Forår, hvor naturen blomstrer igen i bløde pastelnuancer. Solens skinnende lys ses oftere, og det er tid til at gå udenfor og nyde den dejlige varme. Fie Pedersen har fanget foråret i sin kreation, som hun har lavet til Nail Design Magazine. Kig med og nyd foråret.