I dette nummer 05-2018

Nummer fem er her!

Det andet år!

 

Det føles, som var det i går, vi besluttede at udgive Nail Design Magazine i Danmark. I mellemtiden har vi afrundet det første år med både op- og nedture. I dette andet år vil vi arbejde endnu hårdere for at lave et fantastisk, interessant og smukt fagblad til den danske neglebranche. Det kan vi ikke gøre alene, så hvis du har forslag eller ønsker at dele noget med dine kolleger, udgive din nail art i 'Nail Art Inspiration' eller blot har et spørgsmål til redaktionen, er du meget velkommen til at sende en e-mail til redaktion@naildesign-magazine.dk.

 

I dette først nummer i 2019 har vi sammensat en spændende blanding af artikler til dig. Lærerige artikler, interessante artikler, sjove artikler og selvfølgelig den nødvendige nail art.

 

Lone fra Absolute Beauté har lavet en varmende step-by-step til denne udgave af Nail Design Magazine. I 'Tips & Tricks’ kan du læse om, hvordan du bedst behandler dine kostbare pensler. Der er også en opfølgende artikel om den naturlige negl. Vi kigger indenfor hos Jeanette Ulriksen, Anamarija tager dig med til neglekonkurrencerne i sin klumme, og Rikke deler ud af sin viden om øjenstyling.

 

I 'Virksomhedsledelse' kan du læse mere om, hvordan kan du få mere succes med din virksomhed. Og er du stadig på udkig efter en god grund til at deltage i det der spændende neglekursus? Du kan læse mere i 'Godt at vide'. ’Nail Art Inspiration’ er i vinterhumør, og vil du gerne vinde en præmie, er der også en spændende 'Mail & Win' i denne udgave.

 

Rigtig god læselyst!

Godt at vide 

Efteruddannelse?

Hvorfor skulle du?
Ikke kun negleklinikker skyder op som svampe, men også produkter, forskellige arbejdsmetoder og muligheder inden for negleområdet fornyes i øjeblikket med høj hastighed. For fortsat at kunne anerkende dig selv som professionel negletekniker, er det vigtigt at følge med ændringerne i branchen. Det kan du bl.a. gøre ved regelmæssigt at efteruddanne dig.  Det giver dig mulighed for at holde dig up-to-date, så du kan udføre dit fag på højeste niveau. Kvalitet, som ofte belønne med nye kunder. Nail Design Magazine har undersøgt udviklingen inden for de seneste år, og inden for hvilke områder du kan efteruddanne dig.

10 x Tips & Tricks

Sådan får du penslerne til at holde længe!

Det er skønt at arbejde med en ny pensel, men en god pensel er ikke billig. Derfor er det godt at kunne arbejde længst muligt med en pensel, inden du skal købe en ny. Men hvordan holder du dine pensler i toptilstand? Nail Design Magazine giver dig ti praktiske tips til at opretholde kvaliteten på forskellige typer af pensler så længe som muligt.

Den naturlige negl

Del 6

 

Det du ikke ved om negle

Negle afslører meget om din sundhed, men ofte drages der forkerte konklusioner. Mange myter om negle opstår på grund af manglende korrekt information eller fordi man holder fast i 'gammel' information. I dette nummer af Nail Design Magazine tackler Tracy Anne Shelverton de mest vedholdende myter og blotlægger sandheden.

 

Step-by-step Nail Art

Vintervarme med glans!

Et varmende design til de kolde vinterdage! Lone Gravesen-Jensen fra Absolute Beauté har for dette design ladet sig inspirere af wedding looket ‘A Steampunk Affair’ fra Artistic. Hun har brugt de flotte gelpolish-farver Mother of Invention og Getting Steamy til dette design. Se her i Nail Design Magazine, hvordan Lone giver vinteren en skøn varm farve.