Annoncere

Nail Design Magazine udkommer seks gange om året. Dette glossy fagmagasin udgives uafhængigt af mærker og andre vigtige parter i skønhedsbranchen.  Redaktørerne har deres egen kurs, ved hvad der foregår, og er med helt fremme, når det kommer til nyhederne.

Med en stor gruppe loyale abonnenter og de mange, som læser med, kan Nail Design Magazine tilbyde en optimal rækkevidde inden for fagmarkedet for negleteknikere. Derudover ved en diversitet af store og små annoncører, hvordan man finder os, hvilket giver magasinet en bred vifte af kommercielle relationer. 

Loyale abonnenter
Vores abonnenter går bevidst efter et informativ, inspirerende, innovativ og moderne fagmagasin med et trendy og moderne design og mange forskellige annoncører. Det bekræfter, at deres binding til vores professionelle fagmagasin er ekstrem stærk.
Ønsker du også at gøre vores læsere opmærksom på din virksomhed? I nedenstående tabel finder du alle udgivelsesdatoer i 2019.

Skarpe priser
Selv med et begrænset budget har du mulighed for at annoncere. I Nail Navigator, oversigten over grossister i Danmark, kan du annoncere for kun DKK 1.500,- pr. nummer. Din annonce betyder også, at du kan indsende pressemeddelelser til sektionen Branchenyheder og sektionen Produktnyheder. Derudover har du publiceringsgaranti for mindst én nyhedsitem pr. sektion.

Vores tydelige annonceringspriser er i gennemsnit halvt så høje, som priserne hos lignende fagmagasiner.
Ønsker du mere information? Ring til os eller send en e-mail til karina.elmdahl@naildesign-magazine.dk og se prisoversigten her. Prisoversigten omfatter også annonceformater og tekniske oplysninger. Se tabellen nederst på denne side for de mest præcise udgivelsesdatoer.

Oplag og distribution
Nail Design Magazine distribueres til negleteknikere i hele landet. Nail Design Magazine har et gennemsnitligt oplag på omkring 2.500 eksemplarer.  

Kontakt
Har du spørgsmål vedrørende annoncering i Nail Design Magazine? Så er du velkommen til at sende en e-mail til karina.elmdahl@naildesign-magazine.dk.

 

Udgave annoncer Udstedelse datoer* Lukke dato redaktionelle og annoncer
1 18 januar 2019 14 december 2018
2 18 februar 2019 14 januar 2019
3 29 april 2019 18 marts 2019
4 01 juli 2019 20 maj 2019
5 05 september 2019 25 juli 2019
6 25 november 2019 14 oktober 2019

*Udgivelsesdatoen er en måldato med cirka en uges margin