Abonnement

Vil du ikke gå glip af et eneste nummer af Nail Design Magazine? Så opret hurtigt et abonnement!

Har du allerede et abonnement på Nail Design Magazine, og ønsker du at forandre det til et abonnement med samlemappe? Så bedes du markere feltet abonnement/prøvenummer 'samlemappe', og indtaste dine oplysninger.  Samlemapperne kan også købes separat.

Prøvenummer
Vil du hellere først prøvet et nummer? Så kan du anmode om et prøvenummer uden forpligtelse! Et prøvenummer kan købes for Kr. 120,- pr. styk eksklusiv 9 % moms og forsendelse. Dette beløb trækkes fra tegningsgebyret, hvis du beslutter dig for at abonnere. Det gør dit prøvenummer gratis!

 

Kontakt
Har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte Saskia Neuhaus - de Blaauw fra vores Kundeservice. I kontortiden (kl. 09.30 - kl. 18.00) er vi tilgængelige på tlf.nr. +31(0)36 - 525 68 53. Du kan selvfølgelig også sende os en mail. Vores e-mailadresse er: abonnementer@naildesign-magazine.dk.

Abonnementsformularer

1. år Derefter pr. år
6x Nail Design Magazine Kr. 550,- Kr. 650,-
1. år Derefter pr. år
6x Nail Design Magazine
1x Praktisk samlemappe Kr. 720,00 Kr. 820,00

Angivne priser er inkl. 9 % moms.

Opsigelse af abonnement

Det er naturligvis altid muligt at opsige dit abonnement. Vi synes selvfølgelig det er ærgerligt, ar du ønsker at opsige dit abonnement, men det er et faktum, at du har ret til opsigelse med en 2 måneders opsigelsesperiode, dvs. du skal opsige dit abonnement mindst 2 måneder før dit abonnement udløber.